Menderes Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Menderes Ziraat Odası > Haberler > Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin Yıldönümü

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin Yıldönümü

“Bu topraklar uğruna, gerektiğinde gözünü kırpmadan canını feda ederek Hakk’a yürüyen bütün şehitlerimizi, bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum”

TZOB Genel Başkanı Bayraktar:

-“Çanakkale Zaferi, milletimizin kahramanlık destanıdır. Milli birlik, dayanışma ve kardeşliğimizin sembolüdür”

-“Bu birlik, dayanışma ve kardeşliği, 15 Temmuz’da da vatan hainlerine karşı ortaya koyan milletimiz, gerektiğinde bu vatan için tereddüt etmeden ölüme gideceğini her zaman tüm dünyaya göstermiştir”

-“Bu topraklar uğruna, gerektiğinde gözünü kırpmadan canını feda ederek Hakk’a yürüyen bütün şehitlerimizi, bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum”

 Ankara – 17.03.2016 – Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Çanakkale Zaferi’nin milli birlik, dayanışma ve kardeşliğin sembolü olduğunu, “Çanakkale Zaferi, milletimizin kahramanlık destanıdır” dedi.

Bayraktar, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vatan topraklarını korurken can veren 250 bini aşkın şehidin, neye mal olursa olsun, Çanakkale’nin asla geçilemeyeceğini bütün dünyaya gösterdiğini vurgulayan Bayraktar, şunları kaydetti:

“Çanakkale’de şehit düşen ecdadımızın, vatan söz konusu olduğunda hiçbir zorluk ve yokluk gözetmeden neler yapabileceğini ortaya koydu. Çanakkale Zaferi, milletimizin kahramanlık destanıdır. Milli birlik, dayanışma ve kardeşliğimizin sembolüdür. Bu birlik, dayanışma ve kardeşliği, 15 Temmuz’da da vatan hainlerine karşı ortaya koyan milletimiz, gerektiğinde bu vatan için tereddüt etmeden ölüme gideceğini her zaman tüm dünyaya göstermiştir.”

“Şehit kanlarıyla sulanmış bu güzel vatanın mirasçıları olarak bunun bilincinde olmamız gerekir” diyen Bayraktar, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Çanakkale’de savaşan kahramanlarımız, bütün şehit ve gazilerimiz, kalplerimizin en müstesna köşesinde sonsuza kadar yaşayacaklar. Bu düşüncelerle, bu topraklar uğruna, gerektiğinde gözünü kırpmadan canını feda ederek Hakk’a yürüyen bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun.”